Ce site Internet utilise des “cookies” internes et tiers pour pouvoir vous offrir un meilleur service. Naviguer sur notre site signifie accepter leur utilisation Plus d’informations x

Réseaux sociaux

Un festival social

(EN CATALAN)

El programa social i educatiu de Temporada Alta pretén apropar-se al seu entorn més immediat i  oferir la possibilitat de viure el festival a aquelles entitats els usuaris de les quals no tindrien cap opció de formar-ne part

Aquest any es prioritzen dos programes: Apropa Cultura i ConArte, projectesamb els requisits essencials per fer possible un retorn real de les arts escèniques a la societat:

 

arrelament al territori, trajectòria constant i quantificable, colideratge per part de professionals reconeguts, i el fet de ser públics i transparents. L’any passat més de 500 estudiants i joves es van beneficiar del programa i el festival va acabar relacionant-se amb una trentena d’entitats gironines en diverses iniciatives. El festival també treballa individualment amb altres centres com l’Institut Salvador Espriu, la Ludoteca de Salt, Les Bernardes, la Fundació Plataforma educativa de Girona, la Fundació Oscobe i Càritas.

Apropa cultura

Un programa socioeducatiu dels esdeveniments culturals adreçat a la societat. El festival impulsa aquest projecte a través del qual els centres socials gironins que treballen amb persones en risc d’exclusió social poden assistir als espectacles pagant un preu social de 3 euros. Una plataforma col·laborativa que facilita les sinergies entre el festival i les entitats socials per promoure la inclusió i la transformació social a partir de la cultura. Més informació 

ConArte

Aquest projecte de la càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona treballa amb diverses escoles gironines per trencar les barreres entre l’educació reglada i la creació artística. L’objectiu és introduir les arts escèniques en els currículums educatius seguint la metodologia desenvolupada amb èxit a Mèxic. El festival ho impulsa i hi col·labora facilitant a les escoles una interacció permanent amb Temporada Alta.

Programes juvenils

A més d’Escena 25, Temporada Alta col·labora amb el programa Girona Cultura promogut per l’Ajuntament de Girona. Amb aquesta iniciativa els joves gironins poden disposar d’una entrada del festival al preu social de 3 euros.

Programes escolars

El programa destinat als centres escolars inclou en aquesta edició el Projecte Escola La Farga (un projecte teatral de tot un curs que implica tota l’escola), i l’espectacle La llavor del foc per a alumnes de 4t de primària de les escoles de Salt i Girona.

Programes als centres teatrals

El festival treballa i interactua amb l'ERAM (coordinació en l'organització de classes magistrals, assajos oberts, assistència a espectacles, entre d'altres) i El Galliner, en aquest cas oferint la possibilitat de viure el festival als alumnes de l'escola de teatre de Girona.

Programa butaques socials

La Fundació La Ciutat Invisible i el Club de Mecenatge del Festival Temporada Alta donen suport a tots els programes aconseguint finançament d'empreses gironines per cedir butaques a persones i entitats objecte de tot el programa social.

Festival Bito en collaboration avec :
Commanditaires officiels:
Sponsors pour les médias:
Les médias officiels:
Parrainé par: