This website uses its own ‘cookies’ and others from third parties in order to offer you a better service. By accessing our website, you accept their use. Find out more x

Bhum !

L'animal a l'esquena
 
Date and time
Saturday, 11 October, 17:30
2014

Human Boundary Minifesto

Torna el Bhum !, una altra edició d’aquest manifest festiu, la quarta. Un exercici de resistència en acció, d’inventar, de proposar... Tot i viure una situación que obliga a tancar estructures i a silenciar iniciatives culturals, seguim apostant per aquest manifest festiu. Perquè la cultura és nostra. Un any més, molts artistes ajuden que L’animal a l’esquena tingui tota la seva raó de ser com a espai de trobada per a la creació.

En aquest Bhum !, hi assisteix com a convidada especial Marta Izquierdo Muñoz, una madrilenya resident  a França, creadora de gran temperament i intèrpret excepcional. Hi ha també un cantaor únic, un animal performàtic singular, Niño de Elche. També un sopar especial preparat per la Cuina furtiva: Mariví Martín, Sonia Martínez i Rosa Bataller condueixen aquest ritual. Joan Català presenta Pelat, un treball entre el circ i el teatre de carrer que va estar a L’animal a l’esquena en residència el 2013. Obren l’edició d’enguany Olvido Lanza i Quiteria Muñoz, una violinista i una cantant emocionants. I, de matinada, tanca Enric Ases amb el seu humor crític i tendre.

També hi trobareu l’equip de Mal Pelo i L’animal a l’esquena, Núria Font, Context Llibreria Cafè, Dj Bandida i Dj Robert de Palma.

 

Horaris de la jornada

17.30 h a L’Era: inauguració del BHUM ! 4 amb Olvido Lanza (violí) i Quiteria Muñoz (veu)
18 h a L’Era: Pelat de Joan Català Durada: 40 min
19 h i 19.30 h a les Quadres de Mas Espolla: Encuadrao del Niño de Elche
Durada: 15 min
20 h a La Nau: She’s mine de Marta Izquierdo
Durada: 30 min
21 h a L’Era + La Nau: Admirando la cheika de Marta Izquierdo + Cheikhat
Durada: 40 min
21.45 h el sopar itinerant Marejar la perdiu de Cuina Furtiva (imprescindible fer reserva)
23.15 h a La Nau: Siete lunas de María Muñoz i Niño de Elche
Durada: 30 min
24 h a L’Era: Precisament d’això volia parlar d’Enric Ases i associats
00.30 h a L’Era: concert Marta & The Psycho Sons, Marta Izquierdo, Bob Afuera i Vincent Alaphilippe Alhora, NU2’s - Núria Font programa vídeo a la masia, Dj Bandida actua tota la tarda i DJ Robert de Palma a la nit. Servei de bar fins a la matinada.

També hi trobareu l’equip de Mal Pelo i L’animal a l’esquena, Núria Font, Context Llibreria Cafè, Dj Bandida i Dj Robert de Palma.

 

 

Bitò festival in collaboration with :
Official Sponsors:
Media sponsors:
Official media:
Sponsored by: