This website uses its own ‘cookies’ and others from third parties in order to offer you a better service. By accessing our website, you accept their use. Find out more x

Social networks

Legal Notice

Titularitat del lloc web

Bitò Produccions S.L.
C.I.F.: B17310947
info@temporada-alta.cat
Pati del Teatre, 2
17190 SALT

Inscrita en el Registre Mercantil de Girona, tom 134 foli 56 full número GE-2411.

És voluntat de Bitò Produccions S.L. que la informació continguda en aquest lloc web sigui certa. Aquesta informació pot tenir errors de tipus tipogràfic o incorreccions de tipus tècnic. Bitò Produccions S.L. no es fa responsable de la veracitat i correcció de la informació que consta en aquest lloc web.

En cap cas Bitò Produccions serà responsable de qualsevol dany com a conseqüència de la visualització, utilització del programari, documents, informació o serveis en general, disponibles en aquest web.

Tots els continguts d'aquest lloc web excepte indicació expressa estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre altres.
 

Informació sobre protecció de dades


D'acord amb la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades, ambdues del Parlament Espanyol, et comuniquem que les teves dades formen part de la base de dades d'inscrits a temporada-alta.net. També et notifiquem la possibilitat de cancel·lació o modificació adreçant-te a: info@temporada-alta.cat o Temporada Alta - Bitò Produccions - C/Pati del Teatre 2 - 17190 SALT "

Bitò festival in collaboration with :
Official Sponsors:
Media sponsors:
Official media:
Sponsored by: